Hej! Idag vaknade jag med värsta huvudvärken, igår kväll satt jag och fixade det sista inför Julias avslutning och tårarna bara rann…Har tappat räkningen på alla tårar under  denna veckan.Det var ju som igår när hon precis började där, tiden har gått så fort, så fort….Nu är Julia sista timmarna på dagis och jag är på jobbet en sväng. Avslut, avslut, avslut… TACK finaste personalen på GUL som tagit så väl hand om vår skatt.  Idag blir en dag jag minns för evigt, thats for sure! ♥

 

 

Finaste lilla ( snart stora ) Julia i morse på väg till dagis med blomma och presenter till fröknarna. 🙂

 

Glasstårta valde lilla skatt att bjuda på,  denna sista dagen.

 

 

Vi köpte varsitt fint halsband med hjärta från märket DIDDI, till fröknarna som minne.

 

 

Och en orchide blomma som dom kan ha på avdelningen från lilla skatten. 🙂

 

Och så skrev vi några rader till fröknarna som tack för denna tiden………