Familjeliv

Gamla minnen och kaffemaskin

Hej söndag! Igår kväll kom vi hem sent, vi träffade vår gamla vän som vi inte hade sett på länge. Vi känner varandra säkert 20 år tillbaka. Vi pratade gamla minnen och bestämde att vi måste träffa hela vår gamla gäng, så till hösten ska vi ordna en återträff. Alla har nu bildat familj och barn så det blir verkligen jätte roligt att ses. 🙂

I går när jag skulle göra morgonkaffe så märkte jag att kaffet smakade nästan ingenting, gjorde kaffe till T och han tyckte samma. T började titta på den lite närmare och såg då att kaffekvarnen i kaffemaskinen hade gått sönder, så vi  hoppas att det går att laga den ändå för vi har varit jätte nöjda. Den har tjänat oss väl under många år och vi känner att det kanske är dags för en ny.  Jag googlade igår och det finns massor! Vilken ska man välja? Är lite sugen på en Nespresso maskin för att alla är så jätte nöjda när man läser det på bloggar. Så strax ska jag hoppa in i dushen och köra iväg med familjen på jakt efter en kaffemaskin 🙂 Men först ska jag knacka på hos grannen så hon kan fylla en hel kanna kaffe till mig 😉

Hörs sen!

 

4 kommentarer

  • Anna

    Jag skulle köpa kaffemaskinen du har på bilden men jag läste väldigt mycket om moccamastern så jag köpte en sån istället och jag är jätte jätte böjd med den 🙂

    Puss och kram

    • ewasverklighet

      🙂 I Juli tänkte vi göra lite små resor inom Sverige och Danmark. I Aug blir det nog Cypern 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *