Dagens Ewa,  Mode & Stil

Ett glas vitt

Vi hinner med ett glas vitt i trädgåden, innan vi åker mot city 🙂

Önskar er alla en trevlig kväll!

 

 

Klänning och kofta kommer från Ester Elenora och örhängen från favo märket Rebecca.

 

2 kommentarer

 • Pernilla

  Hej, jag ville bara säga att jag kanske såg dig på lilla torg igår. Var du där igår? Jag följer din blogg och tycker verkligen att den är toppen! Har alltid velat fråga vad du jobbar med? Någon form av design eller homestaging?
  Hälsningar från nybliven mamma till en son på nio månader..

  • ewasverklighet

   Tack snälla, visst var jag på lilla torget med min man igår och tittade på fotboll. Va roligt att du tycker om min blogg. Jag jobbar som eventkoordinator, det handlar om diverse festarrangemang för företag och privatpersoner, allt från bröllop till dop, student, företagsfester etct…
   Kanske vi ses i vimlet någon gång igen 🙂
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *