Glasögon och Em

Vilar ibland ögonen från linserna och jag trivs verkligen i glasögon. Det som är nackdelen med just glasögon är att jag känner mig inte helt bekväm, men det är nödvändigt ibland så ögonen får vila :-) Är det någon av er som gjort en ögonoperation och ser bra utan linser eller glasögon? Jag är riktigt sugen på det!

Barnen sover sen längesen, jag och T ska också lägga oss vilken minut som helst. Och imorgon mina vänner, vips så är det fredag igen 🙂 Plötsligt slog det mig, imorgon börjar Em, Polen och Grekland! Det ser vi fram emot! Men oj vad svårt det kommer att bli att slita min T från tvn de närmaste 4 veckorna 😉

Natta kramar!

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Glasögon och Em”

  1. Profilbild för Anna

    Min kusin har gjort den och hon hade jätte dålig syn, kunde knappt se något utan glasögon och hon är jätte nöjd nu, ser jätte bra. Jag gillar dig i glasögon, vill själv köpa ett bara bara att ha sådär, fast utan styrka och med UV men man är lite feg.

  2. Profilbild för ewasverklighet
    ewasverklighet

    Ja jag funderar på att göra det också! Glasögon är väldigt inne nu, du skulle säkert passa 🙂
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *