Familjeliv

Glasögon och Em

Vilar ibland ögonen från linserna och jag trivs verkligen i glasögon. Det som är nackdelen med just glasögon är att jag känner mig inte helt bekväm, men det är nödvändigt ibland så ögonen får vila :-) Är det någon av er som gjort en ögonoperation och ser bra utan linser eller glasögon? Jag är riktigt sugen på det!

Barnen sover sen längesen, jag och T ska också lägga oss vilken minut som helst. Och imorgon mina vänner, vips så är det fredag igen 🙂 Plötsligt slog det mig, imorgon börjar Em, Polen och Grekland! Det ser vi fram emot! Men oj vad svårt det kommer att bli att slita min T från tvn de närmaste 4 veckorna 😉

Natta kramar!

 

2 kommentarer

  • Anna

    Min kusin har gjort den och hon hade jätte dålig syn, kunde knappt se något utan glasögon och hon är jätte nöjd nu, ser jätte bra. Jag gillar dig i glasögon, vill själv köpa ett bara bara att ha sådär, fast utan styrka och med UV men man är lite feg.

  • ewasverklighet

    Ja jag funderar på att göra det också! Glasögon är väldigt inne nu, du skulle säkert passa 🙂
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *