Familjeliv

God kväll och God natt :)

God kväll alla fina!  Det har inte funnits många minuter över  för att blogga idag. Barnen kom sent i säng och jag är hemma efter en lång och intensiv dag på jobbet, med många möten och turer. Wow vilken sommarvärme vi har haft idag!  Jag har gått med  heels hela dagen så jag har jätte ont i mina fötter, måste ta en tur till stan i morgon och hitta ett par bekväma ballerina som jag kan känna mig fin i utan att ta kål på mina fina fötter 😉  Nu mina vänner ska jag slänga mig på soffan och bara ta det lugnt, älsklingen lovade lite fotmassage 😉

 

Idag var det många turer med bilen fram och tillbaka! Nu är det en trött mamma som kommer somna tidigt 😉 Trevlig kväll och god natt!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *