Spontan…

Kom precis hem från min bror och Anna. Morfar och T stannade med skatterna och jag och mormor åkte iväg en liten sväng till brorsan. Det blev en hel del snack om barn, kläder, inredning och mycket skratt som vanligt. Vi ska alla ses på fredag med skatterna och se den nya filmen om snövit, det ser vi fram emot jättemycket! Annas blogg kan ni besöka här, hon bloggar allt från mode och stil till träning och mat m.m. 🙂

Nu ska jag mysa med min fina man och se ett avsnitt av Revenge! Känns så galet skönt med långhelg!

God natt!

 

 

Bilderna lånade jag från Annas blogg 🙂


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Spontan…”

  1. Profilbild för Anna

    Tack för idag gumman. Du är ju en riktig datasnille hur lyckades du länka direkt det måste du visa mig :)) Natti natt

  2. Profilbild för ewasverklighet
    ewasverklighet

    Tack själv söta! Ska visa dig när vi ses! puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *