Familjeliv,  Filmtips

the lucky one

God morgon! Idag är det fredag och den här veckan har gått i raketfart. Vad härligt! Är ganska trött, jag och älsklingen kom hem sent, men vad gör det när vi hade en jätte mysig kväll. Regnet, det öste ner, så det blev ingen uteservering för vår del, istället satt vi en lång stund på Piccadilly och myste innan bio. Filmen vi såg var The lucky one med Zac Efron, som bygger på Nicholas Sparks (“Dagboken – Jag sökte dig och fann mitt hjärta”). Jag gillar romantiska filmer och det var en av anledningarna till varför jag såg fram emot denna film. Ok, Zac Efron har inte varit en av mina favoriter, men i denna filmen har han verkligen tuffat till sig och gått och blivit riktigt brutalt hunkig! 😉 Jag har bara sett honom innan i High School Musical med barnen som gick på disney channel. I alla fall, Efron spelar en marinofficer som överlever tre tjänstgöringar i USA, och är övertygad om att det beror på det foto, av en okänd kvinna, som han alltid bär med sig. Tillbaka i USA bestämmer han sig för att leta upp henne. Det var en perfekt biofilm för att hålla handen med älsklingen en regnig sommardag 😉

Det är lika trist väder idag, grått och mulet ute, men får vara glad för att det är uppehåll idag i alla fall, en så länge…  Ikväll är det tjejkväll som gäller, vi ska ut på Vapiano. Det kommer bli riktigt kul och jag ser verkligen fram emot detta!

Hoppas att ni fått en skön start på denna fredag, nu är det snart helg = )…

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *