Familjeliv

Nya tider börjar snart

På hösten börjar vår lilla skatt förskoleklassen och det känns så konstigt. För oss är hon fortfarande vår lilla ”bebis”, hon är väldigt självständig och envis liten tjej, hon älskar att lära sig nya saker, är väldigt duktig på bokstäver och siffror och ser verkligen fram emot skolan. En sak är säkert, hon fixar det galant, en stor trygghet försvinner och en stor utmaning startar. Tiden har gått så fort och det var inte längesen Maja började skolan, det kändes också då i hjärtat att vår lilla Maja lämnade dagis. När jag tittar på gamla bilder och ser tillbaka, kan jag inte förstå att det har gått så fort…

 

Maja 1,5 år

 

 

Maja och T

 

Maja ca 2 år

 

 

 

 

Gravid med Julia, Maja 3 år

 

Höggravid med Julia

 

Första mötet med lilla syster

 

Julia bara några dagar

 

♥♥♥

 

Julia 1 år

 

 

Världens finaste!

 

Älskar denna bilden på oss fyra!

 

Jag är så stolt och tacksam över mina barn, mina prinsessor! ♥♥♥

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *