Paris is always in my heart!

Hej raringar! Igår satt jag länge och kollade runt på nätet, åh vad jag är sugen på att boka en Parisresa till hösten. Blev så förälskad i Paris när vi var där sist! Paris platsen för mode och shopping, och romantik såklart 😉 Fast en New York weekend skulle inte heller vara dumt!

Idag är det Valborgsmässoafton, jag och T jobbar som vanligt. De flesta är väl lediga i och med det är klämdag men jag har en hel del att fixa på jobbet. Bjuder på lite bilder från vackra Paris.Vi hörs sen!

 

 

 

 

 

 

 

 


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Paris is always in my heart!”

  1. Profilbild för Angelina
    Angelina

    Det bästa av livet är att njuta av det med kära och nära. Ett sådan plats blev perfekt med min käre man och jätte goda vänner som ni!!!

  2. Profilbild för Reni
    Reni

    Hej gumman! Nu har jag läst hela din blogg:) Jätteroligt att läsa och alla bilder är superfina:) puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *