Familjeliv,  Minidagens

Fredag, lite klagomål + dagens

God morgon fredag! Maja är lämnad på skolan och jag är snart på väg mot jobbet. Vår lilla skatt är fortfarande inte helt bra, hosta, snuva och inte lika pigg som vanligt 🙁  Jag blir så förbannad så jag kokar över, när föräldrar lämnar barnen på dagis med en jätte hosta och grön snuva. Hur man tänker som förälder där fattar jag inte alls! Sen smittas ju alla på avdelningen! Vissa av barnen är inte mer än 1 år och är gnälliga och mår inte alls bra, när jag påpekade detta för dagispersonalen säger dom att  föräldrarna tycker att så länge barnet inte har feber är det ok att lämna. GRRRRR! Varför skaffa barn när man inte kan vara hemma när dom är sjuka och behöver vara med sin mamma eller pappa!? Känner jag att mitt barn inte mår bra, gnällig och har en grön snuva under näsan, då skulle jag aldrig som mamma kunna lämna på dagis!! Nej, nu skall jag sluta klaga 🙂 Snart kommer mormor för att passa lilla skatten och jag måste fixa mig 🙂 Här kommer en liten minidagens på min stora skatt 🙂

Happy fredag alla!

 

Byxor och topp från Kappahl, skor converse, kavaj HM och armband baglady

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *