Familjeliv

Akuten

Denna fredag började inte alls så bra! T fick åka ner till vårdcentralen med Julia och fick akut tid för snäckan var inte alls bra. Det är 6 dagen med feber och vi blev jätte oroliga då hon inte är sig själv. När han stod och väntade på vårdcentralen började hon att må illa och kräka. Han ringde mig och jag körde säkert 110 hela vägen, så maktlös man känner sig som förälder när ens barn mår dåligt. Man får ont i hjärtat som mamma 🙁 Det dröjde länge innan vi fick träffa doktorn och vänta tills alla prov blev klara . Vi kom hem precis och både vår lilla skatt ochjag och T är jätte trötta, tack o lov var alla prov bra. Nu får vi hoppas att det vänder snart och att vi får tillbaka vår lilla bussunge 🙂

 

Jag älskar dig så mycket att jag tror hjärtat spricker snart!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *