Familjeliv,  Hälsa och träning,  Mode & Stil,  Shopping

Mysbyxor och träning

Brukar du byta till slitna mysbyxor och t-shirt så fort du kommer hem efter jobbet?? Själv har jag alltid myskläder när jag är hemma, byter om så fort jag kommer hem . Så skönt! Älskar myskläder från Lexington eller Odd molly, idag när jag var i stan hittade jag dessa fina mjukisbyxor och topp från SVEA. Dessa påminner lite i modellen Lexington, byxan måste ha låg midja, sitta tajt kring höft och rumpa och ha något ledigare passform längs benen. Då blir dom de perfekta mysbyxor enligt mig. Jag älskar mysplagg, men vill ändå känna mig lite fin och att plaggen ska ha fin passform, vara sköna och snygga såklart. 🙂

Nu till något helt annat, nämligen träningen! Jag har verkligen slarvat med träningen dom sista veckorna, men känner att min kropp skriker nu efter regelbunden träning! Jag älskar det ju! Så nu nästa vecka ska det bli ändring på det, löpning, spinning, aerobic, cirkelträning, core och styrketräning, allt detta ska jag försöka få ihop i veckan! Sommaren är snart här och jag vill bli så fit som möjligt till dess! 🙂 Köpte en ny topp till träningen från casall i en jätte snygg färg. Snygga träningskläder kan ge motivationen en riktig kick tycker jag! När det kommer till träningstights och shorts är det väldigt viktigt för mig att rumpan ser snygg ut i dem. För att rumpan ska se så bra ut som möjligt måste passformen och sömmarna sitta rätt. Mitt tips för att få rumpan att se putigare och rundare ut i tights är att köpa ett par med runda sömmar ovanför rumpan, då sitter de alldeles perfekt. T-skjortor, toppar och linnen finns i mängd och massor. Det är oftast lättare att hitta en snygg träningstopp än att hitta snygga shorts och tights. Stadium har det bästa utbudet på träningskläder just nu. Hittar alltid en massa fint när jag går in dit!

Med det säger jag godnatt, sov gott!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *