Övrigt,  Skönhet

Ordning och reda

God morgon mina vänner. Regn och rusk!! Konstigt väder nuförtiden, man vet aldrig vad man har att vänta sig när man stiger upp. Det känns lite konstigt att börja veckan med en tisdag. Tisdagen känns som en Måndag. Häromdagen rensade jag i min handväska och insåg att anledningen till att den inte går att stänga ordentligt är för att allt ligger nedslängt i en enda förfärlig röra och i botten hittade jag bland annat 20 stycken olika läppstift/läppglans, samt tre olika handkrämer plus hundra olika gummiband till håret och alldeles för många våtservetter. Hade inte vardagen känts lite bättre om jag förvarade dem i någon snygg necessär?! Nä det måste bli lite ordning och reda…speciellt nu när jag ska köpa en ny väska och allt! Sen måste jag sluta att köpa alla de olika varianter av läppstift som jag alltid tycks vara i behov av 😉 Nej nu tror jag nog att min rast börjar lida mot sitt slut…Hörs sen!

 

Alla dessa hittade jag i botten av min väska

 

Nu ligger all läppstift i en praktisk necessär! Får se hur länge det håller 😉

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *