Familjeliv,  Övrigt

Memories………

Jag sitter och tittar på gamla bilder på mina flickor.Maja är redan 9 år och Julia är 5 år. Snälla! Var tar tiden vägen? Det känns som just igår jag precis kommit hem med den stora, jag känner att jag inte hinner med. Tiden rusar fram och den tar mina barn ifrån mig!
Jag njuter av varenda stund, men känner mig samtidigt ledsen för jag vet att denna tiden är så kort. Jag sparar minnen i böcker som jag tänker att jag ska ha och trösta mig med sen, när de är vuxna och jag endast har minnena kvar. Deras första små kläder och skor ,bilder, lockar, biljetter till saker vi varit på….Jag älskar dem så oerhört mycket, kan inte beskriva med ord! Jag VILL naturligtvis att de ska få växa upp, bli vuxna, utforska världen och leva sina liv. Men samtidigt vill jag ha dom hos mig så länge det bara går……..

Kärleken till ens barn är det största och mäktigaste jag någonsin upplevt.

 

Julia 8 månader

 

Maja 3 år

 

Maja 1,5 år

 

Första julafton med vår lilla Julia som var här bara 2 mån och Maja var bara 3 år
Jag är så stolt över er och så otrolig tacksam att just jag får vara er mamma!

lika men ändå så olika 🙂

 

Och med alla dessa tankar snurrandes i hjärnan säger jag godnatt! ♥♥♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *