Skönhetsprodukter

Mina vänner frågar mig alltid vad jag använder för produkter till mitt ansikte, tänkte att jag skulle dela med mig av mina skönhetsfavoriter 🙂 Kom ihåg att du bara har ett ansikte och det ska räcka länge

 

 

Aldrig gå till sängs utan att ta bort din makeup! Sminkborttagning från Clinique och enligt mig det bästa ansiktsvattnet ever, tro mig jag har använt dom flesta märken. 1 clarifiante på vinter 2 på sommaren. Tvålen är också jätte bra.
Återkommer alltid till ögonkrämen från Clinique, älskar den! Tror att många har denna som favorit 😉
Kräm från Lancome Genifique, brukar testa lite olika märken

 

Alltid denna deo ,som är bäst och verkligen fungerar

 

Till kroppen lotion, antingen från Biotherm eller Lancome

 

De här är nya produkter som jag bloggade om innan, dag och natt serum, ögonkräm och ansiktskräm, allt från Estée Lauder, har stora förväntningar! 🙂

 

Detta är nog det finaste röda nagellacket jag haft, från Chanel. Älskar också från OPI nagellack!

 

Bästa serum till ansiktet kommer från Lancome! Hoppas att Estée Lauder är lika bra om inte bättre 😉

 

Peela kan du göra 1-2 gånger i veckan, lite beroende på din hudtyp. Älskar denna här från MD!

 

Nästa gång blir det lite sminktips 😉

 

 

 


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *