Nytt i badrumskåpet

I går kom jag hem med med lite nya skönhetsprodukter från Kicks. Mitt serum till ansiktet från Lancome Visionnaire  börjar att ta slut, älskar den som sagt, och det är min tredje flaska men ville testa något annat denna gången. Har länge varit sugen på att testa serum från  Estée Lauder som ska också vara jättebra enligt många, dessutom var det faktiskt Estée Lauder som kom med det allra första serumet. Köpte en dag och natt serum och ögonkrem från samma serie. Hoppas att jag blir nöjd! Lovar att återkomma med recension!

 

Natt och dag serum. Det sägs att produkten ska ge huden lyster, ta bort pigmentfläckar, göra huden mer jämn och fin efter två veckors användande.

 

Den här fick också följa med hem Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm är ett fuktgivande läppbalsam

 

 


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Nytt i badrumskåpet”

 1. Profilbild för Anna
  Anna

  Jag har provat den serien och jag älskar den, en av mina favoriter. Ska till len hud på torsdag för att få ansiktsbehandling och hon skulle visa mig krämer där, får se om jag provar de 🙂 ha en trevlig kväll. Puss och kram i massor till er :)))

  1. Profilbild för ewasverklighet
   ewasverklighet

   Reni brukar gå dit och är alltid super nöjd, hoppas att du också kommer bli nöjd! Ja man blir beroende av alla dessa serum 😉 puss och kram till er 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *